I våre programmer fokuserer vi i hovedsak på den ukjente delen av Elvis-katalogen. Selv om Elvis hadde et stort antall hitter, så utgjør disse kun noen få prosent av hans totale produksjon på 800 låter. Vi har som regel et tema fra Elvis sin karriere i de ulike programmene. Vi gir informasjon og fakta rundt Elvis innspillinger, konserter, filmer og andre begivenheter i hans liv. Alt knyttet til de låtene vi spiller. Vi spiller av og til noen av hans store hitter, gjerne i forbindelse med at vi fokuserer på en bestemt økt, periode eller bestemte album/konserter. Vi presenterer også remikser og nyutgivelser av Elvis sin musikk. Men uansett tema, så kan publikum forvente seg en hyggelig time med god Elvis-musikk sammen med Arild Hansen og Per Arne Eriksen.

Sendetid:
Onsdag Kl.10.00
Torsdag Kl.00.00

Webplayer

Elvis Aaron Presley (født 8. januar 1935 i Tupelo i Mississippi. Med tilnavnet «The King of Rock and Roll», eller kun «The King», anses han som en av verdens største artister. Det er beregnet at Elvis Presley har solgt nærmere to milliarder plater verden over, og han er følgelig i særklasse tidenes mest solgte plateartist. Elvis har blitt innvotert i fire æresgallerier; rockens (1986), countrymusikkens (1998), gospelmusikkens (2001) og rockabillyens (2007). Dokumentar-filmen Elvis – On tour (1972) fikk Golden Globe-prisen. I perioden 1956–1965 var plate- og filminnspillingene betydelige kassasuksesser. Dalende publikumsinteresse for filmene ble på slutten av 1960-tallet avløst av omfattende turnévirksomhet som viste Presley som en karismatisk sceneartist. Presley gjenerobret i tillegg country-markedet i USA med en rekke plater innen sjangeren. Stort arbeidspress og høyt forbruk av sterke legemidler, resulterte etter hvert i skrantende helse. Om ettermiddagen 16. august 1977, bare timer før han skulle i gang med en ny turné, ble han funnet bevisstløs i sitt hjem Graceland. Etter iherdige gjenopplivningsforsøk ble han erklært død som følge av hjertestans. I tillegg til hans enorme suksess i sine leveår, har ettertiden vist en vedvarende interesse for Elvis Presleys liv og musikk. Hans hjem i Memphis er i dag museum og besøkes årlig av over 500 000. I en stor avstemning i Time Magazine i året 1999 ble Elvis utpekt som det 20. århundrets mest betydelige navn. Hans første single That’s all right mama er betegnet som tidenes viktigste Innspilling i rock og pop historien.