Klubblisten er et 3 timer radioshow der vi plukker av de mest spennende låtene som har blitt sluppet i løpet av uken.

Vi presenterer dette i et velkjent topp 20 format, der selve plasseringen ikke er vektlagt. Vi har 4 erfarne djs med forskjellige preferanser som plukker låter til sendingen. Selve programmet blir produsert og presentert av vår eminente radio dj Kim Andreassen som også har ansvar for alt som skjer på radio hos oss.

KLUBBLISTEN er flere ting, men hovedsakelig et instrument for å fremme klubbkultur i Norge. Vi er et radioshow, en event arrangør, et dj set produksjonsselskap og ikke minst et forum for dj og klubb-entusiaster. Vi fokuser på å fremme norske produsenter og flinke djs som vil sette sitt preg på kulturen og miljøet. Vi ønsker å gjennomføre spennede eventer og samle klubb-entusiaster på vår egen måte. Vår generelle musikkprofil er elektronisk musikk i sjangeren House, Techno, Trance, Drum&Bass, Progressive osv.

Sendetid
Onsdag Kl.18.00
Lørdag Kl.02.00 (R)

Webplayer